Jeg har alltid likt å skape, og mitt kreative gen har fått utløp i ulike prosjekter. Mitt første redesign gjorde jeg i 2002 og jeg elsket det. Etter hvert var både hus, smørebod og garasje mer enn full, og både venner og venners venner handlet fra overskuddslageret mitt. Det ble stadig større etterspørsel, lange kvelder og mye læring ved siden av annen jobb. I 2018 etablerte jeg eget firma, og fra 2019 har jeg drevet Repeat Redesign på heltid.

Jeg er opptatt av at det jeg leverer er kvalitetshåndverk og at det jeg redesigner passer til deg som kunde. Det er viktig for meg at sluttresultatet blir unikt, at du som kunde blir fornøyd. Jeg liker når ting betyr noe, og hvert et gammelt møbel har sin egen historie. Alt har mer ved seg enn hva du ser ved første blikk. Det gjelder forøvrig både mennesker og møbler. Gjenbruk ligger mitt hjerte nært og ting med sjel gjør meg glad.

 

Tenk så fint å ta vare på tidligere generasjoners møbler og gi de nytt liv. Så tar vi litt bedre vare på kloden vår også. Det er mitt bidrag og det syns jeg er en fin tanke. Gjenbruk er rett og slett klokt. Jeg holder til i Elverum, men har kunder over hele Norge. Jeg håper du finner noe du liker i butikken min, ta gjerne kontakt om du har en gammel møbelskatt du vil gi nytt liv.

Kreativ, glad dag til deg. Anne Grethe